Energivejleder

Få energivejledning før du renoverer dit hus!

Som nyuddannet energivejleder kan vi hjælpe dig med at spare mange penge på varmeregningen. Vi står nemlig klar til at rådgive om energirigtig renovering, som kan give besparelser på både energiregning og CO2-udledning.

Hvis du synes, at energiregningen er for høj, eller du vil give klimaet en hjælpende hånd, kan du nu få professionel hjælp og vejledning af lillebælthuset Aps vi er autoriseret isolatør og beskæftiger os med at efterisolere større ejendomme og private boliger.​

Derudover kvalificerer uddannelsen som energivejleder os til at undersøge, beregne og vejlede om, hvilke energibesparende foranstaltninger inden for boligens klimaskærm, man som husejer kan drage nytte af.

Uddannelsen som energivejleder giver os præcis den viden og de redskaber, vi har brug for, når vi skal vejlede husejerne om, hvordan de energirenoverer bedst muligt. Vores kunder vil gerne gøre noget for miljøet og samtidig spare penge ved at energioptimere, men de kan være i tvivl om, hvordan de skal gribe det an. Som energivejleder kan vi bruge vores viden til at give gode, konkrete råd om energirenovering til husejerne.”

Få vurderet energitilstanden

En undersøgelse har vist, at boligejere typisk henvender sig til en håndværker, når de har planer om renovering eller almindeligt vedligeholdelsesarbejde på deres hus. Derfor vil den nye energivejleder få en nøglerolle i fremtidens energirenovering af bygninger.

Hos os som energivejleder får du en helhedsvurdering af din bygnings energimæssige tilstand, og dermed et godt overblik over, hvilke energiforbedrende tiltag der med fordel kan laves. Vi kan udarbejde en plan for den enkelte bygning, hvor der tages stilling til, om det er mest fornuftigt at starte med at udskifte vinduer, isolere loftet, hulmur eller krybekælder. Med en plan fra en energivejleder kan der spares penge på energiregningen og derigennem ske en reduktion af CO2-udledningen til gavn for klimaet.”

Uddannelsen som energivejleder udbydes af Dansk Byggeri i samarbejde med Teknologisk Institut, Tekniq, Energitjenesten og Videncenter for Energibesparelser.

Faktaboks:

Ifølge Klima- og Energiministeriet gælder det om at gøre tingene i den rigtige rækkefølge, hvis man vil spare mest muligt penge, energi og CO2.

  1. Stop først varmetabet. Det mest effektive er at forbedre husets ”klimaskærm”, så dyr varme ikke bare forsvinder ud i omgivelserne. Derfor bør du som det første sørge for, at dit hus er rigtig godt isoleret, og at vinduerne er tætte og varmeisolerede.

  2. Reducér dit elforbrug. Energisparepærer, A++-køleskab og sparepumper giver ganske pæne besparelser og tæller meget i nedsat CO2-udslip.​

Find inspiration

Lillebælthuset ApS

CVR: 29606390

Langelandsvej 8 B,

5500 Middelfart